Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

#1 – De Agile-methodiek

Wij passen een combinatie van een Agile ontwikkel-methodiek en de Lean Start-up innovatie-methodiek toe voor nieuwe ontwikkeling. Met snelle prototyping helpen wij je te toetsen of de ontwikkelde maatwerk software aansluit bij wat eindgebruikers verwachten. Creative Applications ontwikkelt software en websites op maat door gebruik van methodieken, tools en technologieën om tot korte doorlooptijden en lagere investeringen te komen. Maatwerk geleverd in sprint tempo.

Een dergelijke aanpak vraagt om effectieve communicatie. Daarom maken we je in de rol van Product Owner onderdeel van ons team.


Start met een gesprek

#2 – Maatwerk software ondersteunt door standaard componenten

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen innovatieve, bedrijf kritische software terwijl daarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van standaard componenten. Bij Creative Applications geloven we in maatwerk software, maar niet in het constant opnieuw uitvinden van het wiel.

Door algemene open source componenten besparen we tijd en geld. Deze componenten zijn wereldwijde standaarden en hebben zich al bewezen in een grote community.

#3 – Erkende certificering in de branche

Creative Applications heeft meerdere certificaten op het gebied van Linux (LPI, Linux Professional Institute) en is Microsoft Certified Professional. Bewezen professionaliteit, door markt erkende certificaten binnen onze branche.Meer over ons

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.