Kennismaking

Vanaf het begin heeft u uw persoonlijke contactpersoon. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen voor de nieuwe website, en bekijken wij welke mogelijkheden mogelijk zijn. We schrijven na het gesprek een functioneel ontwerp, en gaan aan de slag met het ontwerp.

Webdesign

Na de kennismaking gaan wij aan het slag met een eerste opzet voor het design van het nieuwe product. Deze bespreken wij uitgebreid tijdens een gesprek en een kopje koffie. Het ontwerp is immers uw visitekaartje voor de online wereld. Door middel van feedback van verschillende personen, komen we uiteindelijk tot een spectaculair ontwerp.

Techniek

Het nieuwe product wordt zorgvuldig en professioneel gebouwd in een interne omgeving, zodat veiligheid voorop komt te staan. Bij elke technische stap zal er kennisgeving plaatsvinden, en is er uiteraard plek voor feedback over het technische systeem.

Oplevering

Het moment waarop we allemaal gewacht hebben; de oplevering! Na vele controles wordt het product gepubliceerd op een publieke omgeving en is bereikbaar voor uw bezoekers. Maar dan begint het voor u pas.

Nazorg en statistieken

Uiteraard laten wij het niet hierbij. We zorgen dat het platform in goede handen blijft. Door middel van ons zelf ontwikkeld statistiekenplatform kunt u eenvoudig zien wie en van waar de bezoekers naar uw nieuwe platform komen. En is dit het gewenste resultaat? Samen met u kijken wij periodiek naar uw website.Creative Applications B.V. is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Sander Kap - Grafisch Lyceum Rotterdam
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications B.V. onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Fides Infra - Fred Jeijsman
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications B.V. een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Sjoerd Wijnands - Wijnands Mediation
Creative Applications B.V. is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Stuurman B.V. - Rogier Stuurman
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
RAUW Rotterdam - David Dol
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
PublicView - Rick Schwarz
Creative Applications B.V., is een prettig bedrijf om mee samen te werken, snel, efficiënt en nauwkeurig. Maar misschien nog het belangrijkste is wel dat hij betrouwbaar is en zijn afspraken na komt. Hij heeft voor ons een prima stuk software opgeleverd in PHP waarmee wij erg blij zijn. Zelfs na de oplevering vraagt Erik af en toe nog wel eens hoe het gaat en of alles nog na behoren werkt. Zeker een aanrader! Bedankt Erik voor je professionaliteit.
Vyrex Solutions - Egon van der Jagt
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact