Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Creative Applications ontwerpt en ontwikkelt doelgerichte websites


Of je nu een nieuwe corporate website of een e-commerce website wil laten maken, de oplevering heeft één ding gemeen: gebruiksvriendelijk, een heldere navigatie, stabiel en aanpasbaar. Creative Applications heeft alle disciplines in huis die nodig zijn voor een succesvolle website. We streven ernaar de meest moderne technieken in te zetten. We ontwikkelen onze websites op een structurele manier, samen met de opdrachtgever. Daardoor is er snel en succesvol resultaat.

Gebruik van WordPress of Magento


Met het CMS WordPress ben je baas over jouw site. We configureren je CMS geheel naar jouw behoeften. Wat je niet gebruikt, zetten we er ook niet in. Daardoor is het beheer vele malen sneller en makkelijker dan met standaardsystemen.

Bovendien staat WordPress bekend als superveilig. In onze aanpak voor het bouwen van een nieuwe website besteden we veel tijd. We doen dit content first, wat erop neerkomt dat we eerst alle content ‘bedenken’ en daarna pas gaan ontwerpen. Op die manier besparen we veel tijd in het bouwen en verhogen we de kans op succes.Bellen over de mogelijkheden

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.