Statistieken

Door middel van ons eigen ontwikkeld statistiekenplatform kunt u 24 uur per dag online uitgebreide statistieken bekijken van uw nieuwe website. Dit is gedetailleerd tot afkomst, tijdsstippen, computers, resoluties en meer.

Technisch onderhoud

Wij houden uw website technisch bij. Zo brengen wij het WordPress platform tijdig up-to-date en beschermen wij u voor de laatst bekende veiligheidsproblemen op het gebied van het internet. Mede dankzij onze externe cloudopslag kunnen wij dit voor 99% garanderen.

Content onderhoud

Na oplevering zullen wij een workshop plannen waarin uitgelegd hoe het systeem WordPress werkt en hoe u uw nieuwe website eenvoudig kunt onderhouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat wij de nieuwe website voor u onderhouden, nieuws plaatsen of fotogalerijen vullen. Meer informatie? Neem even contact met ons op, of chat met één van onze adviseurs.
Over Creative Applications

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering.

Creative Applications heeft meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Lees verder
Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact