WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken enthousiaste studenten die willen bijdragen aan de bereikbaarheid van de technische infrastructuur op netwerkgebied. Wij verwachten van onze stagiaires dat ze graag willen leren en zelfstandig aan de slag durven te gaan! Als toekomstig netwerkbeheerder zie jij kansen en kan je verbindingen leggen tussen mens en techniek.

Wil jij samen met ons werken aan optimaal bereikbare infrastructuur? Wacht niet langer en reageer direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar stage@acama.nl of bel met 010 – 714 23 96. Heb je vragen over de werkzaamheden die wij je kunnen bieden, stel deze gerust.


WELKE WERKZAAMHEDEN HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Ons werk is divers en laat zich leiden door acute verstoringen en onze opdrachtgevers, maar heeft altijd een link met:

• Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe onderdelen van de technische infrastructuur
• Het onderhouden en beheren van de huidige infrastructuur
• Kennismaken met de storingsdienst, oplossen van incidenten
• Toepassen en uitvoeren van wijzigingen op verzoek van opdrachtgevers
• Op locatie leren en onderhouden van ICT-automatisering


WAT BIEDEN WIJ?
Wij zijn een flexibele organisatie en betrokken leerplek. Wij werken vanuit een warme en informele sfeer. Ons allen zien stagiaires als belangrijke spelers in het veld en we beschouwen je dan ook als onze eigen collega. Natuurlijk zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. Zowel binnen als buiten het kantoor streven we naar een veilige en optimale leerplek, waarin persoonlijke groei, vakinhoudelijke ontwikkeling en sociaal contact centraal staat. De werkzaamheden zijn divers en bieden je de uitgelezen mogelijkheid om in een relatief kort tijdsbestek veel kennis en ervaring op te doen met veel verschillende facetten die het werk rijk is.


Enthousiast geworden?
Stuur je motivatiebrief en CV naar stage@acama.nl.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact