WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken enthousiaste studenten die willen bijdragen aan de vormgeving van onze websites en applicaties (online). Wij verwachten van onze stagiaires dat ze graag willen leren en zelfstandig aan de slag durven gaan! Als toekomstig mediavormgever zie jij kansen en kan je verbindingen leggen tussen mens en design.

Wil jij samen met ons werken aan het design voor uitdagende projecten? Wacht niet langer en reageer direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar stage@acama.nl of bel met 010 – 714 23 96. Heb je vragen over de werkzaamheden die wij je kunnen bieden, stel deze gerust. Alle leerjaren zijn bij ons welkom.


WELKE WERKZAAMHEDEN HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Ons werk is divers en laat zich leiden voor actuele projecten van onze opdrachtgevers, maar heeft altijd een link met:

• Ontwerpen van websites in de vorm van thema’s
• Uitvragen en ontwerpen van de flow user interacties
• Het designen van prototypes en MVP’s (Minimal Viable Product)
• Samenwerken in een multi-disciplinair team (marketing, design en ICT)


WAT BIEDEN WIJ?
Wij zijn een flexibele organisatie en betrokken leerplek. Wij werken vanuit een warme en informele sfeer. Ons allen zien stagiaires als belangrijke spelers in het veld en we beschouwen je dan ook als onze eigen collega. Natuurlijk zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. Zowel binnen als buiten het kantoor streven we naar een veilige en optimale leerplek, waarin persoonlijke groei, vakinhoudelijke ontwikkeling en sociaal contact centraal staat. De werkzaamheden zijn divers en bieden je de uitgelezen mogelijkheid om in een relatief kort tijdsbestek veel kennis en ervaring op te doen met veel verschillende facetten die het werk rijk is.


Enthousiast geworden?
Stuur je motivatiebrief en CV naar stage@acama.nl.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact