Sponsorships en goede doelen

Vanuit Creative Applications B.V. steunen wij (lokale) goede doelen en initiatieven. Op deze manier proberen wij een bijdrage te leveren aan de maatschappij.


Samenleving

Stichting Shoot-n-Share

Stichting Shoot-n-Share is opgericht in 2007 en zet zich in om ideƫle projecten op het raakvlak van kunst, samenleving en onderzoek mogelijk te maken. Daarbij staat het aangaan van bijzondere en waardevolle samenwerkingsverbanden met diverse maatschappelijke partijen en partners voorop.
Ga naar website


Cultuur

Stichting Euroband Rotterdam

Opgericht op 1 november 1961 en sindsdien uitgegroeid tot een show- en marchingband met aanzien in binnen- en buitenland. Niet alleen in Nederland en grote delen van Europa, maar ook ver over de Europese grenzen als De Verenigde Staten en Canada heeft de vereniging haar muzikale- en show technisch kunnen aan het publiek mogen presenteren.
Ga naar website
Lokaal

Vereniging Jeugdvoetbal Kinderdijk

VV De Zwerver is een voetbalclub uit Kinderdijk (Zuid-Holland) en speelt op sportpark De Schans in Kinderdijk. De club is opgericht op 12 juni 1933. Het eerste elftal speelt in de Eerste klasse zaterdag. De clubkleuren zijn rood-zwart.
Ga naar website


Samenleving

Stichting Humblebees

Elk weekend organiseert Stichting Humblebees de meest uiteenlopende activiteiten. We bieden een afwisseling tussen leuke, gezellige, lekkere en leerzame activiteiten. Tijdens een activiteit wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele deelnemers en de groep als geheel.
Ga naar website
Cultuur

Carnavalsvereniging De Keilebijters

De Keilebijters zijn ontstaan vanuit het zangkoor DCBO; verschillende mannelijke leden van dit koor repeteerden in de kerk van de Heilige Kruisvinding aan de Beukendaal. Zij wilden wel eens een gezellige avond met elkaar en het thema was al snel gevonden: CARNAVAL!
Ga naar website


privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact