Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Afstemming op jouw bedrijfsprocessen

Softwareontwikkeling in Nederland ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Kijk alleen al naar de backoffice van jouw organisatie. Daarin wordt constant gestreefd naar een efficiëntere en effectievere manier van werken om zo kosten te besparen. Het hebben van de juiste softwareapplicaties is hierbij cruciaal. Applicaties die helemaal afgestemd zijn op jouw bedrijf en interne en externe processen helpen daarbij.

Ons team van ervaren ontwikkelaars is gedreven software te maken die is afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van jouw bedrijf en product. Wij snappen hoe software kan werken voor jouw doelgroep, die logisch voelt. Van een omgeving voor het registeren van uren binnen een organisatie tot het registreren van onderhoudsbeurten voor je autobedrijf.

Laat je adviseren

Jullie organisatie verdient slimme software

Investeren in softwareontwikkeling is een eenmalige uitgave waar je jarenlang voordeel van hebt. Zeker wanneer je organisatie groeit, medewerkers met de dag meer taken krijgen of soms zelfs taken moeten doen die niet bij hun werk horen. Automatiseren blijkt vaak de oplossing. Op een slimme manier nemen systemen handelingen van medewerkers over, waardoor ze meer tijd over houden om hun overige werk goed te kunnen doen.

De kracht van ons: (API) Koppeling met andere software systemen

Creative Applications is een betrouwbare en ervaren partner op gebied van koppelingen met externe partijen. Al jarenlang helpen wij onze klanten door verschillende softwaresystemen perfect op elkaar te laten aansluiten. We hebben de juiste kennis om programma’s naar keuze te koppelen op de meest effectieve en veilige manier. Welke programma’s dat ook zijn. Je kunt op ons rekenen.Meer over koppelingen

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.