netwerkinfrastructuur

PublicView is een van de grootste afnemers als het gaat om netwerkinfrastructuur binnen Creative Applications B.V. Samen met tientallen servers en databases vraagt dit om grote precisie.
bekijk ons netwerkvolledig in de cloud

Samenwerken in de cloud. Het is iets wat je de afgelopen jaren alleen maar meer hoort. PublicView is daar op voorbereid. Het hele systeem draait volledig in de cloud. Voor de klant met een Management Console en voor onze opdrachtgever een Medewerkers Portaal.
bekijk onze hostingcontrole en veiligheid

De medewerkers van PublicView kunnen 24/7 haar klanten monitoren door een online monitoring platform. Hierin kan elke seconde onderzocht worden bij foutmeldingen of storingen die kunnen optreden. Op deze manier is élke klant tevreden. En wij ook.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Na ontvangst zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Telefoonnummer


Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact