Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Content hub of online samenwerking


Een publiekelijk platform (community) waarbij bezoekers samenwerken en samenkomen. Denk aan een content hub, waarbij door middel van verschillende social media er verkeer gegenereerd wordt naar je hub. Alles draait immers om de content op je online platform.

Dit kan je marketingwaarde aanzienlijk vergroten. Want met deze first-party data (AVG) kun je aan de slag, zoals koppelingen met Mailchimp (en daar acties op uitvoeren) of selecties maken met je CRM-systeem. Zeker na de komst van Google Analytics 4 (GA-4). Door middel van een bewezen slimme aanpak kunnen wij een veilig en geoptimaliseerd online platform bouwen binnen het budget en planning.

Uitgelichte case: top platform

Binnen het platform VMBO MVI draait het om het vak MVI op het voortgezet onderwijs waar veel verschillende soorten lesmateriaal voor bestaan. Samen met onze gast verzorgen wij een interactief lesmateriaal platform waarop docenten en schooldirecteuren lesmateriaal kunnen publiceren. En daarover samen in discussie gaan om tot top lesmateriaal te komen. Dit materiaal, en bijbehorende systemen, zijn door Creative Applications ontwikkeld en gehost

Bekijk de caseVeiligheid & updates


De bescherming van jouw online platform en gebruikers is onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen met slimme beveiligingsmaatregelen dat jouw data altijd veilig is. Op maat gemaakte online platforms, precies zoals jouw marketingafdeling nodig heeft. Zonder onnodige licentiekosten. Geen overbodige schermen die je moet doorlopen om een overzicht weer te geven. Of zoeken naar data die onvindbaar is.Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Perfect Fulfilment Platform

In dit cloud platform kan op elk moment van de dag de meest actuele status bekeken worden van een zending. Zelfs tot op vervoerdersniveau.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.