cloud fulfilment platform

Vanuit steeds meer kanten kwam de vraag om een online dashboard waarin alle bestellingen en zendingen te volgen zijn die door Perfect Groep verwerkt worden. In dit nieuwe platform kan op elk moment van de dag de meest actuele status bekeken worden van een bestelling of zending. Zelfs tot op vervoerdersniveau. Op dit moment ondersteunt het platform DHL voor binnenlandse zendingen en TNT/Fedex voor wereldwijde zendingen. Geheel automatisch, en volledig traceerbaar, inclusief handige geschiedenis die geraadpleegd kan worden.
onze infrastructuurautomatisering

Van printers, netwerkkabels tot het beheer van de on-premise serverruimte. Samen met de ICT-ers van Perfect Groep helpt Creative Applications hiermee.


begeleiding

Tijdens grote en kleine projecten, gerelateerd aan ICT, databasemanagement en online systemen, begeleidt Creative Applications de projecten en voert deze (gezamenlijk) uit.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Na ontvangst zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Telefoonnummer


Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact