Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Creative Applications zoekt stagiaires voor Mediavormgeven en Softwaredeveloper!

In de wereld van digitale media gaan de ontwikkelingen snel. Dagelijks verschijnen er duizenden nieuwe apps voor smartphones, we kijken video via internet, luisteren muziek via online diensten als Spotify, volgen het nieuws via Twitter en we slaan onze documenten op in een ‘cloud’.

Mediavormgever    Softwaredeveloper

Het profiel

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken enthousiaste studenten die willen bijdragen aan de bouw en het onderhoud van de technische applicaties. Wij verwachten van onze stagiaires dat ze graag willen leren en zelfstandig aan de slag durven gaan! Als toekomstige software developer zie jij kansen en kan je verbindingen leggen tussen mens en techniek.

Wil jij samen met ons werken aan toffe software applicaties en de achterliggende infrastructuur? Wacht niet langer en reageer direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected] of bel met 010 – 714 23 96. Heb je vragen over de werkzaamheden die wij je kunnen bieden, stel deze gerust. Alle leerjaren zijn bij ons welkom.

WELKE WERKZAAMHEDEN HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Ons werk is divers en laat zich leiden voor actuele projecten van onze opdrachtgevers, maar heeft altijd een link met:

Mediavormgever:
• Ontwerpen van websites in de vorm van thema’s
• Uitvragen en ontwerpen van de flow user interacties
• Het designen van prototypes en MVP’s (Minimal Viable Product)
• Samenwerken in een multi-disciplinair team (marketing, design en ICT)

Softwaredeveloper:
• Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe onderdelen van de technische infrastructuur • Het onderhouden en beheren van de huidige infrastructuur • Kennismaken met de storingsdienst, oplossen van incidenten • Het bouwen van software voor gebruik in de cloud • Het onderhouden van websites en applicaties van bestaande opdrachtgevers • Toepassen en uitvoeren van wijzigingen op verzoek van opdrachtgevers

WAT BIEDEN WIJ?
Wij zijn een flexibele organisatie en betrokken leerplek. Wij werken vanuit een warme en informele sfeer. Wij zien stagiaires als belangrijke spelers in het veld en we beschouwen je dan ook als onze eigen collega. Zowel binnen als buiten het kantoor streven we naar een veilige en optimale leerplek, waarin persoonlijke groei, vakinhoudelijke ontwikkeling en sociaal contact centraal staat. De werkzaamheden zijn divers en bieden je de uitgelezen mogelijkheid om in een relatief kort tijdsbestek veel kennis en ervaring op te doen met veel verschillende facetten die ons werk rijk is.

Enthousiast geworden?
Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected]. We hopen je te mogen verwelkomen bij ons op de Westersingel!