Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Creative Applications zoekt stagiaires voor Mediavormgeven en Softwaredeveloper!

In de wereld van digitale media gaan de ontwikkelingen snel. Dagelijks verschijnen er duizenden nieuwe apps voor smartphones, we kijken video via internet, luisteren muziek via online diensten als Spotify, volgen het nieuws via Twitter en we slaan onze documenten op in een ‘cloud’.

Mediavormgever    Softwaredeveloper

Het profiel

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken enthousiaste studenten die willen bijdragen aan de vormgeving van onze websites en applicaties (online) en de ontwikkeling voor softwaredeveloper. Wij verwachten van onze stagiaires dat ze graag willen leren en zelfstandig aan de slag durven gaan! Als toekomstig mediavormgever zie jij kansen en kan je verbindingen leggen tussen mens en design.

Wil jij samen met ons werken aan het design voor uitdagende projecten? Wacht niet langer en reageer direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected] of bel met 010 – 714 23 96. Heb je vragen over de werkzaamheden die wij je kunnen bieden, stel deze gerust. Alle leerjaren zijn bij ons welkom.

WELKE WERKZAAMHEDEN HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Ons werk is divers en laat zich leiden voor actuele projecten van onze opdrachtgevers, maar heeft altijd een link met:

Mediavormgever:
• Ontwerpen van websites in de vorm van thema’s
• Uitvragen en ontwerpen van de flow user interacties
• Het designen van prototypes en MVP’s (Minimal Viable Product)
• Samenwerken in een multi-disciplinair team (marketing, design en ICT)

Softwaredeveloper:
• Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe onderdelen van de technische infrastructuur • Het onderhouden en beheren van de huidige infrastructuur • Kennismaken met de storingsdienst, oplossen van incidenten • Toepassen en uitvoeren van wijzigingen op verzoek van opdrachtgevers • Op locatie leren en onderhouden van ICT-automatisering

WAT BIEDEN WIJ?
Wij zijn een flexibele organisatie en betrokken leerplek. Wij werken vanuit een warme en informele sfeer. Ons allen zien stagiaires als belangrijke spelers in het veld en we beschouwen je dan ook als onze eigen collega. Natuurlijk zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. Zowel binnen als buiten het kantoor streven we naar een veilige en optimale leerplek, waarin persoonlijke groei, vakinhoudelijke ontwikkeling en sociaal contact centraal staat. De werkzaamheden zijn divers en bieden je de uitgelezen mogelijkheid om in een relatief kort tijdsbestek veel kennis en ervaring op te doen met veel verschillende facetten die het werk rijk is.

Enthousiast geworden?
Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected].