Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen
          

Laat je systemen samenwerken via Microsoft 365, of voer een migratie uit tussen systemen.

Microsoft SharePoint is in 2001 opgezet als systeem voor documentenbeheer en -opslag. Maar inmiddels biedt SharePoint je veel meer dan dat! Via het intranet heb je toegang tot teamsites, informatie, personen en projecten om je werkzaamheden effectief en efficiënt uit te voeren.

Door SharePoint te koppelen met een CRM, creëer je geautomatiseerde documentbibliotheken. Klanten, projecten en contacten worden automatisch opgeslagen in eenvoudig te vinden mappen. Ook behoort een migratie tot de mogelijkheden, van- of naar SharePoint vanaf en naar WordPress, Joomla of een ander CMS systeem.

Ook leent Microsoft 365 er perfect voor om de andere Office-programma’s ook te integreren binnen je bedrijfsprocessen. Denk aan Dynamics, OneDrive of de Office Suite-programma’s.Bel mij terug

Bekijk andere API Koppelingen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na aanmelding zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn. Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs.

Meer dan tien jaar ervaring in ICT.

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.Verder kennismaken!

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering. Wij hebben meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Cloud fulfilment platform

Het warehouse platform waarbij je op elk moment van de dag de meest actuele status kunt bekijken van een bestelling of zending. En dat is slechts het begin.

Platform VMBO MVI

Samen met het platform VMBO MVI verzorgen wij een interactief lesmateriaal platform waarop docenten en directeuren lesmateriaal kunnen publiceren.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.