Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Creative Applications bouwt API koppelingen voor ieder digitaal vraagstuk.


Wij kunnen elk softwarepakket koppelen welke beschikt over een API (Application Programming Interface). Hiermee kunnen programma’s met elkaar praten. Wij hebben al jaren ervaring met dit soort systemen. Daardoor hebben wij een aantal koppelingen alvast ontwikkeld zodat de aansluiting snel en adequaat verloopt.

Laat software samenwerken

Er zijn drie soorten koppelingen. De publieke API is het bouwen van een applicatie die data beschikbaar maakt van je bestaande applicatie zodat externe systemen ermee kunnen koppelen. De tegenhanger is de private API, welke voor interne systemen is (denk aan een intranet API, zoals SharePoint). Ook is het mogelijk om meerdere systemen aan elkaar te koppelen (zoals Exact aan WeFact).

Bel mij hierover

Belangrijkste kant-en-klare API koppelingenExact API

Exact Boekhouden en CRM is dé basis voor een gezond bedrijf. Binnen Exact bestaat de zeer krachtige REST API waarmee het mogelijk is om automatisch gegevens vanuit externe systemen in je boekhouding te plaatsen.

Verder lezenUNIT4 Multiverse API

Realiseer een koppeling tussen kassasystemen en boekhoudpakket Unit4 Multivers. Door middel van onze integratie worden bijvoorbeeld jouw facturen automatisch ingeboekt in UNIT4.

Verder lezenWordPress API

Een website zou voor je moeten werken. Als iets geautomatiseerd kan wat je tijd bespaard dan kan dit een interessante investering zijn. Van producten, pagina’s tot complete datamigraties.

Verder lezen

Microsoft 365 API

Laat je systemen samenwerken via Microsoft 365, of voer een migratie uit tussen systemen. Ook leent Microsoft 365 er perfect voor om de andere Office-programma’s ook te integreren binnen je bedrijfsprocessen.

Verder lezen

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Onest Digital Agency

Onlineactiviteiten bepalen voor een belangrijk deel het succes van organisaties. Onest neemt organisaties graag mee op weg naar online succes.

24Tripper

Samen met 24Tripper zorgen wij voor een groot bereik binnen Kroatië. Wij ontwikkelen niet alleen, maar bedenken het proces en de logica achter de website.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.