Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Altijd beschikbaar

Bij een applicatie hoort natuurlijk ook webhosting. Creative Applications verzorgt de hosting op een serveromgeving in een beveiligd datacenter. Hiermee kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Om de bereikbaarheid te blijven garanderen, kunt u geen eigen ontwikkelde websites bij ons onder brengen. Uw website wordt geregistreerd op een van de professionele serveromgevingen van Creative Applications.
Keuze datacenter

U huurt een ruimte op één van onze webservers. Deze webservers zijn gevestigd in een beveiligd datacenter. Deze datacenters worden dag en nacht in de gaten gehouden door medewerkers van Creative Applications. Dit zorgt ervoor dat uw website veilig en snel bereikbaar is en ook blijft. Bij oplevering van uw applicatie of nieuwe website, worden hierover afspraken gemaakt. De maandelijkse bijdrage wordt samen vooraf bepaald. Op maat samengestelde pakketten zijn uiteraard mogelijk. Hiervoor dient u contact op met ons op te nemen, zodat wij het pakket kunnen samenstellen. Daarna kunnen wij vaak een gepaste prijs hanteren met de specificaties die u wenst.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Onest Digital Agency

Onlineactiviteiten bepalen voor een belangrijk deel het succes van organisaties. Onest neemt organisaties graag mee op weg naar online succes.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.