mvi lesmateriaal

Ook het Grafisch Lyceum Rotterdam bied het vak "MVI" (Media Vormgeven Interactief) aan. Dit bestaat uit vier profieldelen: ICT, Interactief, AV- en productie en 2D/3D. Binnen het profieldeel ICT verzorgt Creative Applications lesmateriaal voor de Raspberry Pi in combinatie met een NAS, IP-camera's, een webserver en andere toepassingen.
ga naar platform mvifuture proof

Binnen de school bestaan er verrijkingslessen (voorheen Future Proof). Deze lessen bestaan uit gemiddeld 9 weken, waarin een programma wordt aangeboden buiten het reguliere pakket. Creative Applications verzorgt tweemaal per week de les "Apps Bouwen" en "Webshop" aan alle leerjaren van het VMBO.


begeleiding

Op sommige momenten begeleiden wij themaweken of Open Dagen voor het VMBO. Hierbij wordt gezorgd voor de juiste materialen en de juiste inrichting.


bijlessen

Voor de andere locatie, het MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam, verzorgen wij elke week op twee avonden (online en fysieke) bijlessen voor studenten die daar behoefte aan hebben.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Na ontvangst zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Telefoonnummer


Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact