Onderdelen van het eco-pakket

De impact van een groene applicatie
minder energieverbruik

Door het schrijven van zo min mogelijk programmeercode wordt het gebruik van resources beperkt bij het uitvoeren van de applicatie.
Minder connectiviteit intern en extern

minder connectiviteit

Waarom alles in de cloud? Dit verbruikt veel bandbreedte van het wereldwijde netwerk. Door meer lokaal te werken, wordt het netwerk minder belast. En daarmee ook de schade aan het milieu.
Groene en CO2-neutrale datacenters
groene datacenters

Alles begint met een server in het datacenter. Belangrijk hierbij is de eco-footprint van de infrastructuur. Wij werken alleen met groene en CO2-neutrale datacenters.
Monitoren van energieverbruik
monitoren stroom
Bij een eigen hosted infrastructuur zijn alle aspecten belangrijk, maar het energieverbruik springt daar bovenuit. Goed monitoren van het stroomverbruik stelt ons in staat om tijdig in te grijpen als resources uitzonderlijk veel energie verbruiken.Groene partners

Samen bereik je meer om de belasting op het milieu aanzienlijk te verkleinen.Meer informatie over eco-vriendelijke applicaties?

Kom eens langs in hartje Rotterdam. Met het OV of de Waterbus .


Wij vertellen je graag meer over dit onderwerp. Zo laten wij zien welke werkwijze wij hiervoor hanteren.

Bel mij hierover
of kom langs

Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact