Geocoding API


Elke plek op de wereld kan gepositioneerd worden op een kaart met lengte- en breedtegraden. Deze dienst verzorgt de omzetting van een plaatsnaam, landnaam of straatnaam naar een lengte- en breedtegraad in een razendsnel tempo. Dit wordt ontsloten in het JSON-formaat.


Gratis uitproberen

Live Verkeer API


Live verkeersinformatie binnen Nederland in een gemakkelijke JSON API? Dat kan! Wij interpeteren de Open Data van NDW, en vertalen deze naar een gebruiksvriendelijke response. Let op: dit is alleen voor Nederland.


Gratis uitproberenU mag alle diensten gratis 14 dagen uitproberenGratis uitproberen?

Na ontvangst zullen wij uw account in orde maken, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Waar wilt u de API's voor gebruiken?

Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact