Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen


Case 2013 – heden

managed netwerk infrastructuur

PublicView is een van de grootste afnemers als het gaat om netwerkinfrastructuur binnen Creative Applications B.V. Samen met tientallen servers en databases vraagt dit om grote precisie.

Meer over de infrastructuur

volledig in de cloud

Samenwerken in de cloud. Het is iets wat je de afgelopen jaren alleen maar meer hoort. PublicView is daar op voorbereid. Het hele systeem draait volledig in de cloud. Voor de klant met een Management Console en voor onze opdrachtgever een Medewerkers Portaal.

Meer over managed hosting

controle en veiligheid

De medewerkers van PublicView kunnen 24/7 haar klanten monitoren door een online monitoring platform. Hierin kan elke seconde onderzocht worden bij foutmeldingen of storingen die kunnen optreden. Op deze manier is élke klant tevreden. En wij ook.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na aanmelding zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn. Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs.

Meer dan tien jaar ervaring in ICT.

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering. Wij hebben meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.