Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen


Case 2015 – heden

MVI lesmateriaal

Ook het Grafisch Lyceum Rotterdam bied het vak “MVI” (Media Vormgeven Interactief) aan. Dit bestaat uit vier profieldelen: ICT, Interactief, AV- en productie en 2D/3D. Binnen het profieldeel ICT verzorgt Creative Applications lesmateriaal voor de Raspberry Pi in combinatie met een NAS, IP-camera’s, een webserver en andere toepassingen.

Bekijk de website

future proof

Binnen de school bestaan er verrijkingslessen (voorheen Future Proof). Deze lessen bestaan uit gemiddeld 9 weken, waarin een programma wordt aangeboden buiten het reguliere pakket. Creative Applications verzorgt tweemaal per week de les “Apps Bouwen” en “Webshop” aan alle leerjaren van het VMBO.

begeleiding en bijlessen

Op sommige momenten begeleiden wij themaweken of Open Dagen voor het VMBO. Hierbij wordt gezorgd voor de juiste materialen en de juiste inrichting. Voor de andere locatie, het MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam, verzorgen wij elke week op twee avonden (online en fysieke) bijlessen voor studenten die daar behoefte aan hebben.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na aanmelding zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn. Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs.

Meer dan tien jaar ervaring in ICT.

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering. Wij hebben meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.