Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen


Case 2016 – heden

belvilla en interhome

In deze case was een onderwerp zeer belangrijk: de zeer uitgebreide koppeling met de accommodatieaanbieders. Dit is o.a. Belvilla en Interhome. Wij hebben daarvoor een unieke koppeling ontwikkeld welke dagelijks alle accommodaties synchroniseert met de website voor de laatste prijs- en beschikbaarheidsinformatie.

Bekijk de website

dedicated omgeving

Om de beschikbaarheid te kunnen garanderen van de website, is er gekozen voor een eigen dedicated omgeving. Dit betekend dat 24Tripper eigen resources heeft in ons datacenter, en dat daardoor de website sneller en veiliger wordt. Dit komt zeer ten goede aan de gebruikerservaring van potentiele boekers.

Meer over managed hosting

intensieve samenwerking

Samen met 24Tripper zorgen wij voor een groot bereik binnen Kroatië. Wij ontwikkelen niet alleen, maar bedenken het proces en de logica achter de website.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na aanmelding zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn. Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs.

Meer dan tien jaar ervaring in ICT.

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering. Wij hebben meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.