Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Automatisering door inzet van platforms


Binnen elke organisatie zijn er bedrijfsprocessen welke geautomatiseerd kunnen worden. Denk daarbij aan handmatige handelingen die op dit moment verricht worden en veel extra tijd kost. Of waardoor er omzetverlies plaatsvind.

Wij snappen hoe een applicatie kan werken voor jouw doelgroep, die logisch voelt. Van een omgeving voor het registeren van uren binnen een organisatie tot het registreren van onderhoudsbeurten voor je autobedrijf.

Uitgelichte case: top platform

Binnen het platform VMBO MVI draait het om het vak MVI op het voortgezet onderwijs waar veel verschillende soorten lesmateriaal voor bestaan. Samen met onze gast verzorgen wij een interactief lesmateriaal platform waarop docenten en schooldirecteuren lesmateriaal kunnen publiceren. En daarover samen in discussie gaan om tot top lesmateriaal te komen. Dit materiaal, en bijbehorende systemen, zijn door Creative Applications ontwikkeld en gehost

Bekijk de case


Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Perfect Fulfilment Platform

In dit cloud platform kan op elk moment van de dag de meest actuele status bekeken worden van een zending. Zelfs tot op vervoerdersniveau.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.