Creative Applications ontwerp en ontwikkelt doelgerichte applicaties


Wij snappen hoe een applicatie kan werken voor jouw doelgroep, die logisch voelt. Van een omgeving voor het registeren van uren binnen een organisatie tot het registreren van onderhoudsbeurten voor je autobedrijf.

Of een publiekelijk platform (community) waarbij vakgenoten samenwerken en samenkomen. Door middel van een bewezen slimme aanpak kunnen wij een veilig en geoptimaliseerd platform bouwen binnen het budget en planning.

Laat software jouw processen verbeteren

Wellicht heb je al vele online tools uitgeprobeerd om processen binnen je bedrijf te automatiseren. Maar het sluit nooit helemaal aan bij de wensen van je organisatie. Laat ons onderzoeken welke bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden door het ontwikkelen van een maatwerk applicatie.

Start het onderzoek

Waarom voor een applicatie van ons kiezen?

Veilig en stabiel

De bescherming van jouw applicatie en gebruikers is onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen met slimme beveiligingsmaatregelen dat jouw data altijd veilig is.

Vertel mij meer

Op maat gemaakt

Precies zoals jouw organisatie nodig heeft. Zonder onnodige licentiekosten. Geen overbodige schermen die je moet doorlopen om een overzicht weer te geven. Of zoeken naar data die onvindbaar is.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.