maatwerk applicatie

Creative Applications ontwerpt en ontwikkeld doelgerichte applicaties en systemen. Wij kunnen alle online zorgen uit handen nemen. Van websites tot webwinkels, alles is mogelijk. Maar waar moet ik beginnen?
stap-voor-stap uitlegkoppelingen

Ben je in de uitvoering van je werkzaamheden nog steeds afhankelijk van verschillende softwareprogramma's? Typ je data uit een systeem nog over in een ander systeem? Laat ons dan met je meekijken of we een koppeling kunnen realiseren om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.
meer over koppelingenhulp bij online tools

Voor een zeer aantrekkelijk tarief is er ook de mogelijkheid dat wij u ondersteunen bij vragen over bekende systemen als Shopify of WooCommerce. Hierdoor kunt u de controle behouden over uw eigen systemen, maar toch het gemak ervaren van professionele ondersteuning. Dit kan op afstand via telefoon of een online communicatiemiddel naar keuze. Ook op afroep beschikbaar.


dagje hulp bij vragen

Daarnaast kunnen wij ook ingehuurd worden om een dagje ondersteunen te bieden bij u op locatie. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos: van simpele ICT-vragen tot complexe problemen. Dit is bespreekbaar en alles is mogelijk.


Gratis teruggebeld worden?

Na ontvangst zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Telefoonnummer
Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact