Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Microsoft Teams

Veel bedrijven kunnen inmiddels niet meer zonder: Microsoft Teams. De afgelopen jaren is Teams uitgegroeid tot hét zakelijke communicatieplatform dat wereldwijd gebruikt wordt om (online) samen te werken.

Zoals we gewend zijn van Microsoft, staat de ontwikkeling hiervan nooit stil. In deze blog lees je alles over de opties voor bellen via Teams en de integratie met je eigen hosted VoIP telefonieplatform in de cloud.

Wat is Microsoft Teams bellen?

Microsoft Teams biedt eindeloze mogelijkheden om zakelijk te communiceren en online samen te werken. Met een abonnement op Microsoft 365 apps kun je, afhankelijk van jouw abonnementsvorm, gebruikmaken van alle voordelen van Teams. Je vergadert in online (video)calls, werkt samen in bestanden en deelt bedrijfsdata, zolang je maar internettoegang hebt.

Heb je behoefte aan een koppeling voor Microsoft Teams?

Een Microsoft Office 365 API koppeling laat twee verschillende systemen of programma’s met elkaar communiceren. Je kunt het dus zien als een soort software koppeling.



Neem contact op

Video of spraak

Een belangrijk onderdeel is (video)bellen via Teams. Dit zit standaard inbegrepen in het abonnement en kan daarnaast worden uitgebreid door een integratie met VoIP telefonie. Je gebruikt Teams op je mobiel of desktop. Zo kun je dus ook als je onderweg bent of remote werkt, makkelijk connecten met collega’s via de app.

Geschreven door

Erik van Heck


Delen op social media