Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen

Een van die oplossingen die veel aandacht trekt, is UNIT4 Multiverse. Dit uitgebreide softwarepakket is ontworpen om de manier waarop bedrijven hun activiteiten, financiën en middelen beheren te veranderen. Het biedt een geïntegreerd platform dat zich aanpast aan de unieke behoeften van elk bedrijf.

 

De essentie van UNIT4 Multiverse

UNIT4 Multiverse vertegenwoordigt een grote verandering ten opzichte van traditionele bedrijfssoftware systemen. In plaats van een one-size-fits-all softwaresysteem, is dit platform ontworpen om een dynamische en aanpasbare oplossing te bieden die aansluit bij de specifieke eisen van verschillende sectoren. Of het nu gaat om financiën, professionele dienstverlening, onderwijs, non-profit of andere industrieën, UNIT4 Multiverse streeft ernaar om op maat gemaakte modules te leveren die naadloos aansluiten op de workflows van bedrijven.

 

Belangrijkste kenmerken en mogelijkheden

 

1. Flexibiliteit en wendbaarheid

De kernfilosofie van UNIT4 Multiverse draait om aanpasbaarheid. De architectuur maakt het mogelijk voor organisaties om processen eenvoudig te configureren en aan te passen aan hun unieke bedrijfsmodellen en wettelijke kaders. Deze mate van flexibiliteit is met name waardevol in sectoren waar traditionele software vaak tekortschiet door niet-flexibele structuren.

2. Geïntegreerd platform

Het tijdperk van het beheren van afzonderlijke software voor verschillende functies is voorbij. UNIT4 Multiverse integreert diverse bedrijfsfunctionaliteiten in een samenhangend platform. Van financieel beheer en projectadministratie tot human resources en inkoop; het platform maakt samenwerking tussen verschillende afdelingen mogelijk, deelt data en biedt real-time inzichten.

 

 

 

Het verschil

En dat is precies waar Creative Applications het verschil maakt!

UNIT4 Multiverse kan gekoppeld worden door middel van hun API omgeving. Dit is een technische benaming voor het koppelen van twee systemen. Op die manier blijft je data synchroon met alle systemen zonder verlies.

 

Meer over de UNIT4-koppeling

Geschreven door

Erik van Heck


Delen op social media