belvilla en interhome

In deze case was een onderwerp zeer belangrijk: de zeer uitgebreide koppeling met de accommodatieaanbieders. Dit is o.a. Belvilla en Interhome. Wij hebben daarvoor een unieke koppeling ontwikkeld welke dagelijks alle accommodaties synchroniseert met de website voor de laatste prijs- en beschikbaarheidsinformatie.
ga naar de websitededicated omgeving

Om de beschikbaarheid te kunnen garanderen van de website, is er gekozen voor een eigen dedicated omgeving. Dit betekend dat 24Tripper eigen resources heeft in ons datacenter, en dat daardoor de website sneller en veiliger wordt. Dit komt zeer ten goede aan de gebruikerservaring van potentiele boekers.


intensieve samenwerking

Samen met 24Tripper zorgen wij voor een groot bereik binnen Kroatiƫ. Wij ontwikkelen niet alleen, maar bedenken het proces en de logica achter de website.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Na ontvangst zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Telefoonnummer


Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact