Uw partner op het gebied van online media

De allerlaatste technieken

Techniek

De nieuwe website wordt zorgvuldig en professioneel gebouwd in een interne omgeving, zodat veiligheid voorop komt te staan. Bij elke technische stap zal er kennisgeving plaatsvinden, en is er uiteraard plek voor feedback over het technische systeem.


Content Management Systeem

Door middel van het uiterst gebruikersvriendelijke beheersysteem WordPress kunt u, of samen met uw collega's, uw nieuwe website erg eenvoudig beheren vanaf uw eigen computer op elk moment dat u uitkomt. Alles is mogelijk, afbeeldingen, YouTube-fragmenten, fotogalerijen.

Beveiliging

Doordat het gekozen CMS-systeem, WordPress, open-source is, is het systeem uiterst veilig. Op deze manier kunnen wij uw website weren tegen hackers en aanvallen. Daarnaast wordt de website ondergracht in een beveiligd datacenter waardoor attacks geweerd worden en uw website altijd bereikbaar blijft. Meer informatie over webhosting.

Modules

Uiteraard is het mogelijk om op maat ontwikkeld modules te implementeren op een website. Daarbij is alles mogelijk, en gaan we af op uw wensen en eisen. Zo bestaat de mogelijkheid tot een webwinkel, of een geïntegreerd systeem met kassasoftware.