Uw partner op het gebied van online mediaBEKIJK ONZE PRODUCTEN


Stappen tot een doelgerichte website


Creative Applications ontwerpt en ontwikkeld doelgerichte websites. Wij kunnen alle online zorgen uit handen nemen. Van websites tot webwinkels, alles is mogelijk. Maar waar moet ik beginnen? We leggen alles uit in onderstaand schema. Van concept tot realisatie.

Kennismaking

Vanaf het begin heeft u uw persoonlijke contactpersoon. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen voor de nieuwe website, en bekijken wij welke mogelijkheden mogelijk zijn. We schrijven na het gesprek een functioneel ontwerp, en gaan aan de slag met het ontwerp.

Webdesign

Na de kennismaking gaan wij aan het slag met een eerste opzet voor het design van de nieuwe website. Deze bespreken wij uitgebreid tijdens een gesprek en een kopje koffie. Het ontwerp is immers uw visitekaartje voor de online wereld. Door middel van feedback van verschillende personen, komen we uiteindelijk tot een spectaculair ontwerp.

Techniek

De nieuwe website wordt zorgvuldig en professioneel gebouwd in een interne omgeving, zodat veiligheid voorop komt te staan. Bij elke technische stap zal er kennisgeving plaatsvinden, en is er uiteraard plek voor feedback over het technische systeem.

Oplevering

Het moment waarop we allemaal gewacht hebben; de oplevering! Na vele controles wordt de website gepubliceerd op een publieke omgeving en is bereikbaar voor uw bezoekers. Maar dan begint het voor u pas.

Nazorg en statistieken

Uiteraard laten wij het niet hierbij. We zorgen dat uw website in goede handen blijft. Door middel van ons zelf ontwikkeld statistiekenplatform kunt u eenvoudig zien wie en van waar de bezoekers naar uw nieuwe website komen. En is dit het gewenste resultaat? Samen met u kijken wij periodiek naar uw website.