Uw partner op het gebied van online media

Nazorg, statistieken en optimalisatie

Nazorg

Uiteraard laten wij het niet hierbij. We zorgen dat uw website in goede handen blijft. Door middel van ons zelf ontwikkeld statistiekenplatform kunt u eenvoudig zien wie en van waar de bezoekers naar uw nieuwe website komen. En is dit het gewenste resultaat? Samen met u kijken wij periodiek naar uw website.


Statistieken

Door middel van ons eigen ontwikkeld statistiekenplatform kunt u 24 uur per dag online uitgebreide statistieken bekijken van uw nieuwe website. Dit is gedetailleerd tot afkomst, tijdsstippen, computers, resoluties en meer.

Technisch onderhoud

Wij houden uw website technisch bij. Zo brengen wij het WordPress platform tijdig up-to-date en beschermen wij u voor de laatst bekende veiligheidsproblemen op het gebied van het internet. Mede dankzij onze externe cloudopslag kunnen wij dit voor 99% garanderen.

Content onderhoud

Na oplevering zullen wij een workshop plannen waarin uitgelegd hoe het systeem WordPress werkt en hoe u uw nieuwe website eenvoudig kunt onderhouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat wij de nieuwe website voor u onderhouden, nieuws plaatsen of fotogalerijen vullen. Meer informatie? Neem even contact met ons op, of chat met één van onze adviseurs.