Uw partner op het gebied van online media

Over onze managed webhosting

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook webhosting bij. Onze partner, Oxxa, verzorgt de hosting op een professionele serveromgeving in een beveiligd datacenter. Hiermee kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Om de bereikbaarheid te blijven garanderen, kunt u geen eigen ontwikkelde websites bij ons onder brengen. Hieronder treft u een overzicht van de prijzen voor webhosting.


Toeganglijkheid

Uw website wordt geregistreerd op een van de professionele serveromgevingen.  

U huurt een ruimte op één van onze webservers. Deze webservers zijn gevestigd in een beveiligd datacenter. Deze datacenters worden dag en nacht in de gaten gehouden door medewerkers van onze partner. Dit zorgt ervoor dat uw website veilig en snel bereikbaar is en ook blijft.


Jaarlijkse bijdragen

Bij oplevering van uw applicatie of nieuwe website, worden afspraken gemaakt omtrent de jaarlijkse bijdragen. Voor het registreren van uw website bedraagt dit standaard € 79,00 per jaar exclusief btw.


Op maat samengestelde pakketten zijn uiteraard mogelijk. Hiervoor dient u contact op met ons op te nemen, zodat wij het pakket kunnen samenstellen. Daarna kunnen wij vaak ook een gepaste prijs hanteren met de specificaties die u wenst.