Melding insturen

Als, ondanks alle genomen maatregelen, u toch spam ontvangt vanaf ons platform, vernemen wij dat graag. U kunt contact met ons opnemen met onze abusedepartment via telefoonnummer 085 - 301 24 24 of op het e-mailadres abuse@creativeapps.nl. We zullen een intern onderzoek starten binnen enkele uren op werkdagen, en eventueel gelijk actie ondernemen. We houden je strikt op de hoogte over de voortgang hiervan, en zijn eventueel in direct contact met onze toeleveranciers.De juiste tools

Om goed de misbruikmeldingen af te kunnen handelen, bestaan er Abuse Management-tools. Binnen deze tools kunnen binnenkomende meldingen opgevangen worden. Per incident vindt er een SPOC-toewijzing plaats (Single Point of Contact). Hiermee wordt een correcte afhandeling gegarandeerd. De melding wordt onderzocht en afgehandeld. Mocht het een datalek betreffen, is het advies om op te schalen naar het Emergency Response Team van het NOC.Maak de online wereld veiliger

Dagelijks maken wij samen met duizenden internetproviders het internet een klein stukje veiliger. Dit komt omdat wij 24/7 misbruik melden bij de verantwoordelijke organisatie (meestal de eigenaar van het IP-adres). Niet om te straffen, maar om de organisatie ervan op de hoogte te stellen dat er misbruik gemaakt wordt van hun infrastructuur. Uiteraard geheel geautomatiseerd.


Meer informatie ontvangen?

Na ontvangst zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn.
Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs

Naam
Telefoonnummer
Creative Applications is voor onze school een zeer gewaardeerde partner in het meedenken van onze lessen voor de nieuwe media. Door de grote kennis op het gebied van HTML en CSS zijn onze lessen inhoudelijk naar een hoger niveau gebracht. Dit alles in een vlotte, flexibele en soepele communicatieve samenwerking.
Ik maak voor mijn werk intensief gebruik van verschillende digitale platforms, Creative Applications onderhoudt en adviseert mij ten aanzien van mijn 'digitale huishouding'. Makkelijk bereikbaar, snel en met een zeer hoog oplossingspercentage van problemen. Kortom: meer dan tevreden!
Op betrokken wijze én met kennis van zaken heeft Creative Applications een mooie website gerealiseerd, geheel ingericht naar mijn wensen. Door tevens de hosting en het onderhoud uit handen te geven kan ik mij volledig en zorgeloos richten op mijn eigen onderneming.
Creative Applications is niet alleen duidelijk en snel in zijn communicatie, hij voert de werkzaamheden ook correct en adequaat uit
Super ervaring met CA. Altijd doeltreffend en snel actie bij problemen met onze website. Deskundig advies met van te voren een nette kostenberaming. Niet te vergeten: bijna 24/7 bereikbaar en altijd fijn contact.
Geeft vooraf zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn en heeft een super arbeidsethos. Het werk is zeer kundig uitgevoerd. De samenwerking was vanaf het begin prettig en vakkundig en heeft zelf goede voorstellen gedaan aan de hand van onze wensen. Een absolute vakman.
privacy - algemene voorwaarden - klachtenregeling - notice & takedown-procedure - contact