Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen


Case 2016 – heden

interactief lesmateriaal

Het vak “MVI” is een relatief nieuw ontwikkeld vak, waar veel verschillende soorten lesmateriaal voor bestaan. Samen met het platform VMBO MVI verzorgen wij een interactief lesmateriaal platform waarop docenten en schooldirecteuren lesmateriaal kunnen publiceren. En daarover samen in discussie gaan om tot top lesmateriaal te komen. Dit materiaal, en bijbehorende systemen, zijn door Creative Applications ontwikkeld en gehost.

Meer over managed hosting

communicatiemiddelen

Voor Platform VMBO MVI heeft Creative Applications een volledige Office 365-integratie ingericht. Hiermee kan de ambtelijk secretaris moeiteloos communiceren met de platformleden. Via ons geautomatiseerde SMTP-centrale.

Meer over managed e-mail

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na aanmelding zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn. Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs.

Meer dan tien jaar ervaring in ICT.

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering. Wij hebben meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.