Maak vrijblijvend kennis met onze ICT probleemoplossers.

We komen graag bij je langs. Of kom naar het mooie Rotterdam.
Hartelijk dank! Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen


Case 2019 – heden

cloud fulfilment platform

Vanuit steeds meer kanten kwam de vraag om een online dashboard waarin alle bestellingen en zendingen te volgen zijn die door Perfect Groep verwerkt worden. In dit nieuwe platform kan op elk moment van de dag de meest actuele status bekeken worden van een bestelling of zending. Zelfs tot op vervoerdersniveau. Op dit moment ondersteunt het platform DHL voor binnenlandse zendingen en TNT/Fedex voor wereldwijde zendingen. Geheel automatisch, en volledig traceerbaar, inclusief handige geschiedenis die geraadpleegd kan worden.

Meer over de infrastructuur

automatisering

Van printers, netwerkkabels tot het beheer van de on-premise serverruimte. Samen met de ICT-ers van Perfect Groep helpt Creative Applications hiermee.

Naar onze servicedesk

begeleiding

Tijdens grote en kleine projecten, gerelateerd aan ICT, databasemanagement en online systemen, begeleidt Creative Applications de projecten en voert deze (gezamenlijk) uit.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na aanmelding zullen wij uw bellen, en met u overleggen wat uw verdere wensen zijn. Uiteraard is dit kennismakings- of telefoongesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook chatten één van onze adviseurs.

Meer dan tien jaar ervaring in ICT.

Creative Applications is specialist op het gebied van maatwerk software in de cloud. Meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van oplossingen voor klein en groot.

Begonnen als klein webbedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een professionele speler in het ontlasten van uw bedrijfsprocessen op het gebied van automatisering. Wij hebben meerdere certificaten op het gebied van Linux en is Microsoft Technology Associate.

Uitgelichte cases

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar doelgerichte applicaties.

Fiets Service ID

Hét online platform voor het beheer van fietsen en het interactief uitnodigen voor de onderhoudsbeurten. Samen met de API koppeling voor verzekeraars.

PublicView

Contentmanagement voor digital signage. De software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd en geprikkeld.
Wij zijn gevestigd in het mooie Rotterdam. Vanaf deze locatie helpen wij onze gasten met hun doelstellingen.